Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

   

  Waarom kiest u voor Toiletaanpassing.nl?

  Toiletaanpassing.nl is een jong en innovatieve webshop die zich volledig specialiseert in alle toiletaanpassingen. Het ontstaan van deze webwinkel is ontstaan door een gemis in de markt. Vanuit onze praktijkervaring is gebleken dat er veel producten worden aangeboden die niet altijd even veilig zijn voor de gebruikers; vandaar dat veiligheid één van onze belangrijkste eisen is aan de artikelen die wij aanbieden. Alle producten die op onze webshop staan, zijn al meerdere keren in de praktijk getest en voldoen aan onze kwaliteitseisen. Tevens werken wij uitsluitend met gespecialiseerd monteurs die u graag voorzien van advies.

   

  Jarenlange Ervaring

  De jarenlange ervaring in deze onderneming ligt vooral in de praktijk. Wij zijn ondertussen al meer dan 10 jaar actief in deze branche. Al deze jaren verbeteren wij het wooncomfort en -veiligheid van onze klanten; er gingen u al duizenden voor. Nog steeds zien wij schrikbarend veel tekortkomingen in veel woningen en openbare gebouwen. Mocht u zich afvragen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met onze specialisten op!

   

  Advies Op Maat

  Wij zijn van mening dat elke gebruiker en elke situatie ander is en dus ook geen enkele oplossing hetzelfde is. Uit ons montageverleden is al meerdere malen gebleken dat er verkeerde artikelen worden besteld voor de situatie. Om deze fouten zoveel mogelijk te voorkomen, bieden wij advies op maat aan. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in dit vakgebied en extreem veel ervaring op gedaan; wij kunnen u dus het juiste advies geven voor uw situatie en wensen. Onze specialisten zijn elke werkdag bereikbaar en dragen graag een oplossing aan om uw veiligheid en comfort te verbeteren.

   

  Gespecialiseerde Monteurs

  De veiligheid van onze klanten is voor ons het belangrijkste, wij werken dan ook alleen met gespecialiseerde, ervaren monteurs. Momenteel hebben wij twee monteurs onderweg om al uw toiletaanpassingen te plaatsen. Beide zijn al meerdere jaren bij ons in dienst hebben honderden, zo niet duizenden, aanpassingen gerealiseerd. Door al deze ervaring kennen zij ook al onze artikelen van binnen en buiten; zij helpen u graag met een gedetailleerde instructie en uitleg na de montage & installatie! 

   

  Veiligheid & Comfort

  Toiletaanpassing.nl is begonnen, omdat er een schrikbarende hoeveelheid producten worden aangeboden die niet altijd de veiligheid van de gebruikers kunnen garanderen. De artikelen die wij verkopen, hebben wij grondig getest en staan wij volledig achter. Wij streven er dan ook naar om al onze klanten van meer veiligheid en comfort te voorzien. Dit zal uiteindelijk resulteren in meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen bij de gebruikers.

   

  Snelle Levering & Montage

  Wanneer u een bestelling plaats voor een hulpmiddel, gaan wij ervan uit dat deze hard benodigd is om uw leefsituatie te vergemakkelijken. Dit is de reden dat wij een snelle levering en montage trachten. De meeste producten hebben wij standaard op voorraad in ons magazijn en zullen na bestelling de volgende dag bij u worden aangeboden.

  Wilt u een artikel laten monteren door onze monteurs? Na bestelling wordt u binnen een werkdag gecontacteerd om een afspraak te maken. Afhankelijk van drukte zal deze afspraak worden ingepland binnen 10 werkdagen na uw bestelling.

   

  Toiletaanpassing.nl is onderdeel van Overeem Woningaanpassingen BV.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »