Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Alle hulpmiddelen mogelijk met montage & installatie in eigen beheer

  Door onze jarenlange ervaring in de hulpmiddelen- en aanpassingenbranche weten wij precies waar onze klanten behoeften aan hebben en hoe wij de veiligheid kunnen garanderen. Veel van onze aanpassingen zijn lastig te monteren en installeren voor iemand die er niet dagelijks mee bezig is. Dit is de reden dat wij de mogelijkheid aanbieden om al onze producten te laten plaatsen door één van onze gespecialiseerde monteurs.

  Elke productgroep dient op een andere wijze te worden gemonteerd en geïnstalleerd, vandaar dat wij onze werkwijze per productgroep kort omschrijven.

   

  Montage & Installatie Bidets

  Om een regulier bidet te kunnen gebruiken, dient deze voorzien te zijn van een stroom- en wateraansluiting. Uit onze ervaring blijkt dat het regelmatig voorkomt dat er al een stopcontact aanwezig is in de buurt van het toilet, wat gebruikt kan worden om het bidet van stroom te voorzien. Om onze klanten niet te laten betalen voor iets wat zij niet ontvangen, bieden wij twee opties aan voor het monteren & installeren van bidet. Een optie met het aanleggen van elektra en een optie zonder aanleggen van elektra. Het vervolg van de installatie verloopt bij beide opties identiek; onze monteur zal een extra wateraansluiting realiseren bij uw toilet. Deze zorgt ervoor dat uw bidet ten allen tijde over voldoende watertoevoer beschikt. Als de water- en stroomaansluiting aanwezig zijn, zal uw bidet worden geplaatst en aangesloten. Als alles naar behoren werkt zal onze monteur het bidet installeren en alle mogelijkheden en functies gedetailleerd met u doornemen.

   

  Montage & Installatie Toiletliften

  Elke toiletlift die wij verkopen, wordt volledig op maat gemaakt voor het toilet en de gebruikers. Het is niet mogelijk om een universele toiletlift aan te bieden; elke situatie is anders en is een zo veilig mogelijk hulpmiddel benodigd. Om deze reden maken wij allereerst een afspraak met u. Eén van onze specialisten zal bij u langskomen om de situatie te beoordelen, de mogelijkheden door te nemen en alle maten op te meten. Bij akkoord zullen wij de Aerolet toiletlift volledig aanpassen aan uw wensen en situatie. Als deze gereed is zal er de tweede afspraak met u worden ingepland om het Sta-op toilet bij u te komen plaatsen. Onze monteur zal op een nette en professionele wijze uw toiletlift plaatsen en u voorzien van een gedetailleerde uitleg over de werking van uw lift.

   

  Montage & Installatie ReleveleR 

  Het plaatsen van een ReleveleR is in de meeste gevallen binnen een uur gedaan door onze monteurs. Allereerst zal uw hangend toilet van de muur worden verwijderd; daarna zal onze monteur de verhogingsset op de benodigde hoging monteren aan uw muur. Als alles op de juiste hoogte en lengte is, wordt uw huidige toilet terug gehangen op de nieuwe hoogte. Dit alles zal zonder hak- en breekwerk gebeuren, waardoor uw toilet zijn nette uitstraling blijft behouden!

   

   

  Montage & Installatie Wandbeugels

  Een wandbeugel is een klein, maar uiterst effectief hulpmiddel wat snel gemonteerd kan worden, in de meeste gevallen is onze monteur binnen een uur klaar met uw wandbeugel. Onze monteur zal allereerst in overleg met u de meest geschikte plaats zoeken voor uw wandbeugel. Wanneer de plaats is bepaald, zal onze monteur de wandbeugel plaatsen. Wij leveren uitsluitend wandbeugels die met schroeven en pluggen worden gemonteerd, omdat deze vele malen veiliger zijn dan wandbeugels met bijvoorbeeld zuignappen.

   

   

  Mocht er naar aanleiding van bovenstaande omschrijvingen nog vragen zijn over de montage & installatie van onze artikelen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met uw vragen!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »